Houtreparatie

Wij spreken pas van goed schilderwerk als ook de te beschermen ondergrond in goede conditie verkeert. Dit is lang niet altijd het geval. Bij houten ondergronden kan er sprake zijn van houtrot, openstaande verbindingen of ondeugdelijke beglazingssystemen.
Wanneer wij ondergrondgebreken aan uw object ontdekken, zullen wij dit melden en u vrijblijvend een aanbieding doen om het geheel weer in perfecte onderhoudsstaat te brengen.

Natuurlijk hoeft niet altijd gelijk het gehele kozijn worden vervangen. In veel gevallen kan aanmerkelijk op de kosten worden bespaard door plaatselijk de juiste maatregelen te treffen. Goed houtrotherstel is een vak op zich. Daarom hebben wij door Window Care Systems B.V. gecertificeerde specialisten in huis. Dit is Nederlands grootste leverancier van houtreparatiesystemen.
Voorkomen is beter dan genezen. Met preventieve maatregelen zoals het dichten van openstaande verbindingen en het herstellen van beglazingskitvoegen aan zowel de binnen- als buitenzijde van houten elementen kunnen hoge houtreparatiekosten op termijn voorkomen worden. Wij zien het als onze plicht om uw object optimaal te beschermen.

Doordat wij alle normale disciplines in huis hebben, kunt u zaken doen met één partij. Dit staat garant voor een goede afwikkeling en coördinatie. Wij willen u dit graag in de praktijk bewijzen.

Vraag nu een offerte aan!